3. TV prilog o projektnim aktivnostima Varaždinske županije

OBJAVLJENO 31.5.2023.  |  AUTOR: Marko Cmrečak - TZ

Treći i posljednji TV prilog Varaždinske županije o projektu Active Tourism meets Advanced Technology in Cross-Border Area (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) emitiran je u premijernim terminima, u petak, 26. svibnja u 19:00 sati i u subotu, 27. svibnja u 16 sati.

3. TV prilog o projektnim aktivnostima Varaždinske županije

3. TV prilog o aktivnostima Varaždinske županije na projektu [email protected] |

U prilogu su sumirane aktivnosti koje je Varaždinska županija provela samostalno kao partner, ali i sve one koje je provela kao vodeći partner u suradnji s Turističkom zajednicom Varaždinske županije s hrvatske strane, ali i Sveučilištem Panonija, Nagykanizsa kampusom i gradom Csurgóm.

Vanjske suradnice na projektu, Spomenka Težak, muzejska savjetnica Gradskog muzeja Varaždin i Sandra Malenica, savjetnica za kulturu Varaždinske županije, predstavile su povijest Varaždinske županije, kao temelj na kojem je nastao novo uspostavljeni Centar za posjetitelje Varaždinske županije u podrumu Županijske palače, a Marta Tobias, viša stručna suradnica za regionalni razvoj i europske poslove je u ime projektnog tima prezentirala i sve ostale rezultate proizašle iz projekta. Predstavljen je i novootvoren i moderno opremljen Centar za posjetitelje, kao i način njegovog funkcioniranja u budućnosti.