Komunikacijska strategija projekta

OBJAVLJENO 25.8.2021.  |  AUTOR: Admin
Komunikacijska strategija projekta

Turistička zajednica Varaždinske županije, kao partner na projektu Active Tourism meets Advanced Technology in Cross-Border Area, podugovorila je izradu dokumenta komunikacijske strategije projekta koji će projektnim partnerima pomoći u provedbi svih komunikacijskih aktivnosti.

Komunikacijska strategija je izrađena u suradnji s projektnim partnerima, a osnovni joj je cilj dati smjernice za povećanje vidljivosti i prepoznatljivosti projekta Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Usmjerena je na podizanje svijesti dionika regionalnog razvoja, ali i građana općenito o prednostima i koristima, kao i o aktivnostima i rezultatima projekta Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Tako se ovim dokumentom definiraju ciljane skupine na koje se komunikacijska strategija odnosi te se opisuju osnovne uloge svakog pojedinog projektnog partnera u diseminaciji projektnih rezultata i aktivnosti, a strategija posebno naglašava alate za internu kao i za eksternu komunikaciju.