Održan četvrti sastanak projektnih partnera

OBJAVLJENO 16.11.2021.  |  AUTOR: Admin

Četvrti partnerski sastanak u organizaciji Varaždinske županije u projektu Active Tourism Meets Advanced Technology in Cross-Border Area – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., održan je u utorak, 16. studenog, od 10 do 11 sati online, putem Zoom platforme.

Održan četvrti sastanak projektnih partnera

Okupili su se predstavnici projektnih timova partnera – Varaždinske županije, Turističke zajednice Varaždinske županije, Općine Csurgó i Sveučilišta Pannonia, a na sastanku je bio osiguran simultani prijevod s mađarskog na hrvatski jezik i obrnuto.

Glavne teme sastanka bili su radovi na uspostavljanju posjetiteljskih centara u Varaždinu i Csurgó-u, predstojeći zahtjevi za modifikacijama, kao i daljnje aktivnosti na razvoju turističke aplikacije. Raspravljalo se i o promotivnim aktivnostima za koje je zadužena Općina Csurgó, a važna tema bilo je i usklađivanje aktivnosti vezanih uz organizaciju trening ciklusa.

Njihova organizacija zahtijeva usku suradnju Turističke zajednice Varaždinske županije i Općine Csurgó, a upravo je ovaj sastanak pomogao u donošenju konstruktivnih zaključaka za daljnju provedbu te aktivnosti.