Na 6. partnerskom sastanaku projekta [email protected] dogovorene brojne projektne aktivnosti

OBJAVLJENO 2.5.2022.  |  AUTOR: Admin

U četvrtak, 28. travnja 2022. godine u trajanju od 9 do 13:30 sati održao se 6. partnerski sastanak projekta Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Na 6. partnerskom sastanaku projekta AT@AT.CB dogovorene brojne projektne aktivnosti

Sastanak se održao u Maloj dvorani palače Varaždinske županije u organizaciji Turističke zajednice Varaždinske županije, a prisustvovali su mu predstavnici partnera: Varaždinska županija, Turistička zajednica Varaždinske županije, Općina Csurgó i Sveučilište Pannon, Nagykanizsa kampus. Sastanku se pridružio i načelnik Csurga, gospodin János Füstös te gđa. Zrinka Šajn iz Zajedničkog tajništva Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska.

Partneri su dogovorili i isplanirali provođenje mnogih budućih aktivnosti, pa nas tako već sredinom lipnja očekuje održavanje međunarodne konferencije o turizmu i informatičkoj tehnologiji, u kolovozu Srednjovjekovni festival u Csurgu, dok će se s početkom rujna započeti s provođenjem dva trening ciklusa, jedan za ključne dionike iz turističkog sektora, a jedan za vlasnike/upravitelje kulturne i prirodne baštine na projektnom području.

U kolovozu se također očekuje finalizacija turističke aplikacije koju razvija Sveučilište Pannon, a uskoro će započeti i radovi na izgradnji posjetiteljskih centara u Varaždinu i Csurgu.

Partneri će se ponovno sresti već sljedećeg mjeseca u Csurgu u Mađarskoj.